Post by cayconssucesvio on Feb 8, 2022 5:19:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
Reklamy sú na takú jednoduchú hru príliš časté a rušivé.
Je to celkom jednoduché, ale reklamy sú krátke. Zatiaľ je to v poriadku.
Zábavná hra, nie toľko pridáva ako ostatné, takže túto hru si ponechám namiesto toho, aby som ju vymazal, ako som to urobil s 5 ďalšími hrami dnes večer pre príliš veľa pridaní.
Super hra
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Аркаде dlwa
Úroveň 437 je príliš hlúpa a absurdná! Prinútiť ma odinštalovať celú hru!
Vyskušam si to
Milujem hru. Poskytuje vám veľa možností, ako naďalej zarábať mince a trofeje, ktoré vám pomôžu vyhrať každú úroveň. Dobrí tvorcovia práce
Milujem túto hru až do dnešného dňa, keď moje body zmizli z mojej hry. Viem, že som ich nepoužil, pretože som si ich ukladal, aby som si kúpil ďalšiu pomoc s hrou. Túto hru hrám už rok, toto je tretíkrát a posielam vám túto, nie je to hra, prečo beriete body. Idem si nájsť niečo iné na hranie je smutné. Táto hra podvádza, radšej sledujte svoje body a snažte sa ma prinútiť kúpiť body, keď som to neurobil, trvalo to asi 210 bodov, je to škoda.
MILUJEM hru, ale reklamy sú agresívne. Ako 20-sekundové reklamy po každej ďalšej úrovni. Plný zvuk.
Testovanie Androidu – Jednoduchosť ako prostriedok na uvoľnenie mysle. zatiaľ pekné (bude aktualizované) Malý návrh pre vývojárov znížte úroveň hlasitosti pri Bonus & Win sa zdá byť oveľa hlasnejšia ako hlavná hra. Ľahko Enojyable. Pekná práca
Veľmi málo pokynov týkajúcich sa toho, čo musíte urobiť. Vlastne dobrá hra okrem nedostatku smerov
rovnako ako ostatné mobilné hry p2w a platiť nečakať mechanik.
Hrací čas by mal byť dlhší.Urobím len niekoľko ťahov a potom za vás prevezme BONUSOVÝ ČAS a dokončí každú hru. To nie je veľmi zábavné. AKTUALIZÁCIA... takže žiadate vyššie hodnotenie, ale neriešite problém, ktorý som nahlásil. Zjavne si nečítal môj komentár.
Dobrá hra....ale prečo nemôžu byť niektoré veci zadarmo namiesto toho, aby ste za to museli platiť. Ako prasiatko, ktoré ste museli naplniť, aby ste dostali 600 mincí, prečo za to musím platiť?
Je to dobrá hra...nepáči sa mi na nej len to, že zakaždým, keď skončím so zápasom a spustím reklamu mojich hviezd, je to také otravné.
Toľko reklám a nedá sa z nich dostať. Odinštalovaný po troch dlhých, mučivých dňoch.
Najlepšia hra v čakárni. Žiadne časové obmedzenia. Mohlo by to byť skvelé pre lietadlá.
V leveli #123 vás to podvádza v ťahoch, ktoré máte, malo by to dať 50 ťahov a ak neprejdete a znova pridáte, dá vám to len 30 ťahov a vôbec to nie je cool!! preto tvoju hru neodporúčam!
Vcelku Ok
Lepšie pre deti ako pre dospelých; to hráča veľmi chváli. Tiež je to veľmi roztomilé, ale nepáčilo sa mi, že ma zastavili v hraní, aby hra mohla po bodovaní zobraziť vlastnú grafiku. Chcem hrať, nie čakať na hru.
Guns of Glory Strategia pajj
G f
Jewels Legend - Match 3 Puzzle آرکید gwvv
Skvelý žrút času. Prial by som si, aby človek mohol hrať dlhšie bez toho, aby musel nakupovať.
Nnn
Vždy chcem peniaze, za tieto hry nikdy nezaplatím
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Аркаде dlwa
Super hrá 👍😁♥️
Treba pridať ďalšiu kola
Milujem hru, ale nedávno som mal problém vidieť, ako ďaleko sú moji priatelia. Už sa nezobrazujú na mojej mape. Som prihlásený na Facebooku rovnako ako oni, ale už nevidím, na akej úrovni sú.
Chýba slovenský alebo český jazyk
Vyborne len od lvl 100 to zacina byt tazke uz
Jewels Legend - Match 3 Puzzle እንቅስቃሴ ያለባቸው mkj
Najprv sa mi to veľmi páčilo. Ale potom, ako sa hádanky stávajú ťažšími, neexistoval spôsob, ako zarobiť veci, ktoré by vám pomohli prekonať ich, a vy ste nútení niečo kúpiť!
Zdá sa, že točenie zadarmo vám prinesie 9 x z 10 mincí, ktoré chcú, aby ste si kúpili
Zatiaľ veľa zábavy. Nie je veľa prerušení s reklamami.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle እንቅስቃሴ ያለባቸው mkj
Zakaždým, keď dokončím 2. kolo, prejde k reklame Yahtzee, musíte počkať 1 minútu a potom sa nemôžem vrátiť do hry, nemôžem sa ani dostať von z Yahtzee, ak to neopravíte, odinštaluje sa
Celkom dobra hra
vaše úrovne sú príliš zložité. Viem, že sa predpokladá, že úrovne budú počas hry stále ťažšie a ťažšie, ale toto je smiešne.