Post by cayconssucesvio on Feb 8, 2022 5:31:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Ova igra je super igrao sam je oko godinu dana i ažuriranja ponekad ne mogu biti toliko uzbudljiva, ali ipak impresivna ,imao sam problema s igrom ponekad mi to ne sprema ono što radim, danas to je odgodilo sve u ikad kući. Idk sam znao zašto sam nekoliko sati prije svirao potpuno dobro
Aplikacija mi se ponovno pokrenula tako da nikad nisam mogao vratiti svoj lik i cijela mi je kuća nestala kao i sve u njoj.
Sada je neujednačeno i kvarno. Vikendica koju sam kupio više se ne prikazuje kako treba. Edit 3: Kada sam ga ažurirao potpuno je izbrisao sve darove koje sam dobivao svakog petka, čak i darove koji bi trebali biti tamo. Čak je izbrisao sve slike koje sam imao na podu umjetnika. Edit 4: Imao sam novu pekaru, a onda nisam?? Nestao mi je na karti, ali piše da ga imam u trgovini.
Igra je dobra ali morate malo barem na 2 mjeseca ili više da imamo stvari koje želimo ali Vasa igrica je prije dobra zato što možemo imati svoj grad ili državu. ☺️🦁🙏
Ne pokušavam biti nepristojan, ali svi moji vozači koje uređujem na sve načine se raspršuju i kao da je cijela igra resetirana, svi su ljudi nestali. Ljutim se trebaš to popraviti prije ažuriranja, sve je radilo sada nema
SKORO SVE JE ZA PLAĆU...ali stvarno je zabavno i sviđa mi se što još uvijek dodaješ nove stvari. Volim novog tipa u kojem je divan. Sviđa mi se njegov namještaj kako bi nastavio s dobrim radom, ali ne volim to sve je za PLAĆANJE!
Super igrica!samo da sve bude besplatno bilo bi odlično😀
igra mi je jako cool .Zato sto mizesbsam uredjivati svoj lik
Stvarno mi se sviđa ova aplikacija, ali imam nekoliko pritužbi 😕 kada je moja kuća gotova, vraćam se u svijet, ali kada se vratim svojoj kući, neki moji predmeti su nestali.. također sam imao ovaj problem gdje je sve jednostavno nestaje 😰 Možete li popraviti greške? Ty
VOLIM ovu igru u kojoj možete raditi bilo što ili možete komunicirati s bilo čim gotovo svime što možete ukrasiti kuće puno stvari Mislim da se isplati igrati gotovo svaki dan i volim novi besplatni poklon paketa Hello Kitty prijatelja to je sjajna igra mislim da je vrijedno toga
To je stvarno dobra igra, nevjerojatne cijene za stvari koje imam toliko stvari, ali je također pomalo neugodno jer neću moći staviti stvari kako želim, ali volim igru, također možete li pokretati pokrete likovima
Ovo je prevara ovo je oteto iz gacha life/club u ukrao igru nadam se da se stidiš
Likovi mi se ne žele pokazati😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒🔥🔥🔥
Ova igra je zabavna, ali imam puno problema s njom svaki put kada napravim Carter, ne pojavljuje se i igra ima jako loših problema s internetom pa je jedva mogu više igrati i sviđa mi se
Nemojte me krivo shvatiti, to je ODLIČNA aplikacija i sve, ali ne mogu prenijeti svoje kupnje sa svog Amazon tableta na svoj novi Android tablet i potrošio sam najmanje 40-50 dolara na ovu igru pa me zato ovo toliko muči mnogo. Ako postoji način za vraćanje kupnje, MOLIM VAS, javite mi :/
Stvarno volim ovu igru, ali uvijek se želi učitati i učitati pa ću vam možda morati dati 3 zvjezdice jer se nadam da ćete pronaći način da to popravite.
Whyyyyy😡😡😭😭🔫🔫 Napravio sam jaaaako dobre stvari i upravo sam igrao još jednu igru i sve je ugasilo 😭😭😭😭😭😭😭🔫🔫 Ne želim😭😭😭🔫🔫😭🔫🔫 😭😭😭😭😭🔫🔫🔫🔫🔫🔫😡😡😡😡😡😡
Nevjerojatna igra samo što sam je obrisao i ponovno skinuo, a u trgovini je pisalo da su sve stvari koje sam kupio tamo i kada sam pokušao izgraditi kuće, rekao je da imam samo zadanu to je bila moja omiljena igra, popravi ovo Aldo je jako zaostao
Koji kod?😥
Volim ovu igru, ali budući da sam ovu novu stvar za Noć vještica ažurirao isključio moj uređaj je deinstaliran ponovo je instaliran i dalje se neće učitati, samo ostaje na bijelom ekranu, također sam provjerio svoj internet. Očistio sam kvaku na toci i osjećam se kao da sam probao sve i ovo traje već tjedan dana i ne želim se riješiti toca jer sam potrošio puno novca na ovu igru i ne volim ostavljati loše kritike jer volim ovu igru, ali stvarno sam uzrujan zbog ovoga, pokušajte popravi to.
Postoji kvar koji me sprječava da igram. Nakon toga me izbaci iz igre. Ispravite ovo ili ću u suprotnom zadržati ovu ocjenu.
Dala bih 5 zvijezdica ali ali ali da je sve sve sveeeee besplatno ... ... ...
Zaista uživam u igri, ali svaki put kad nešto napravim, ubrzo se izbriše i stalno se događa i postaje neugodno. Ispravite ovaj kvar kako bi bolje funkcionirao.
895 MB DA INSTALIRAM PROKLETU APLIKACIJU?!
Osobno volim ovu igru, ali sam resetirao svoj svijet, moja pekara je nestala, u trgovini piše da imam. Probao sam sve zadnjih nekoliko sati (Samo jedna zvjezdica jer greška)
Toca Life World: Build stories Pang-edukasyon lrl
Pretraživanje na Googleu pomoću slike
Bok, moj Toca World je pokvaren. Imam svoje sluzi, i zalihe sluzi i kad ih vratim u njihovu kutiju i otvorim, dobijem duple sluzi i oni vole "odletjeti". // Bok, moj Toca World je gličan. Imam moje slimeove, i sluzi suplijeve i kad ih vratim nazad u kutiju i otvorim, dobijem duple slimove i oni kao "odlete". Dakle, popravite to. Pa molim te popravite.
Tolko dugo treba da se instalira
Nisam je namjeravao izbrisati i pokušao sam učitati igru nije uspjela, nastavila se pokretati, ali nikad nije počela raditi i sada je počela raditi, ali kada sam pokušao otići do svoje kuće smrzava se ovo je moj drugi izvještaj o učitavanju način da usporim da uđem u svoju kuću ovo nema smisla, plz to popravi.
Toca Life World: Izgradite...
Ova igra je prestala raditi, radila je kvar Ponovo sam pokrenuo telefon i sve, ali ne radi, ali općenito bi bila dobra igra
Ok
Prije ažuriranja bila je ODLIČNA igra, ali sada se čak ni ne UČITAJ stvari se resetiraju i ekran samo postaje bijeli, molimo ISPRAVITE ovo😠😠😠😠😠😠😠
Kingdom Wars Стратегије upt
Toca Life World: Build stories शिक्षा देने वाले lhok
Toca Life World: Build stories Pang-edukasyon lrl
Ova igra mi je omiljena, igram je svaki dan, ali postoji samo jedan problem... Kad odete, ponekad će ponovno pokrenuti odjeću vaših likova i ponovno pokrenuti vašu kuću 😥 Ali preporučam da igrate ovu igru!!
Nabolja
Toca Life World: Build stories. 8.5. Comment Loading... Ooops! No such content! ... iPhone APP · Desktop Version. Choose Language - English.