(Android/iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game פריצת כסף אינסופית
Feb 8, 2022 5:43:30 GMT -6
Post by cayconssucesvio on Feb 8, 2022 5:43:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת כסף אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
הוא נטען רק 99•/• הוא לא טוען 100•/•
זה משחק מאוד סופר מתעניין ברמות רבות
אהבתי את היכולת להשיג יהלומים נוספים כדי שאוכל לשחק זמן רב יותר.
אני אוהב את המשחק, לצערי
מה רע במשחק?!😤 הוא הפסיק לטעון ב-99%. זה לא נותן לי להיכנס!! תתקן את זה! אתה קורע אנשים!😤😡🤬
האפליקציה הגרועה ביותר..כשאנחנו משלימים רמה כלשהי..שוב היא מגיעה מהרמה הראשונה..בזבוז זמן..
אוהב את זה! המשחק הכי טוב אי פעם! פשוט וקל! דרך נהדרת להעביר זמן במשרדי רופאים!!!!
טוֹב
היזהר..אל תרכוש שום כרטיסי GOLDEN ייקח את כספך ולא יעניק לך שוב את פרסי הרכישה שלך אל תרכוש כרטיסים מוזהבים זה הונאה
משחק נחמד
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Pro příležitostné hráče ycm
המשחק ממש נחמד לשחק בו שיחקתי עד רמה 21 ואני סוגר אחרי כמה זמן פתחתי ואז הפסדתי הכל והגעתי לרמה 1
שחק את המשחק הזה לפני שמח שהצלחתי למצוא אותו שוב הרבה כיף עבודה טובה!
המשחק עצמו חמוד, אבל ברור שהוא עדיין לא היה מוכן לשחרור. זה קצת באגי (ברגע שפתחתי את המבורגר, הייתי צריך ללחוץ על ההמבורגר מספר פעמים כדי להוריד אותו מהגריל) ויש שגיאות כתיב במשחק, שיכולות להיות קצת צורמות. הפקדים קלים לשימוש והגרפיקה נחמדה... אבל למרבה הצער, זה צריך קצת כוונון.
אני אוהב את המשחק מאוד, אולם סכומי החן נמוכים מכדי לעזור לך באמת, במיוחד כשהבוסטרים הם $$$
ראשית המשחק הזה היה כל כך כיף כשהגעתי לרמה 12 המשחק הזה היה המשחק הגרוע ביותר אי פעם
משחק מאוד מרגיע ומעניין.
המשחק הזה גם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה מאוד
עכשיו אני יודע שכאשר נתתי למשחק הזה כוכב אחד הוא היה צריך להיות אפס כוכבים כי עכשיו המשחק פשוט נטען ל-99% הסרת התקנה
אני רק במסעדה השנייה, אבל עד כה, אני מסכים שזה אחד ממשחקי הבישול היותר טובים. מודעות הן בערך כל רמה שלישית, אבל אתה יכול לכבות אותן לאחר עשר שניות. אתה יכול גם לצפות במודעות של יהלומים נוספים וקיבלתי כמה רמות שבהן אתה יכול להכפיל את המטבעות שלך על ידי צפייה במודעה. מאתגר אבל לא כל כך קשה זה הופך להיות מתסכל. הדבר היחיד שאני לא אוהב זה כל הזמן צצים דברים שאתה סוגר. עם זאת, זו פחד אישי של חיית מחמד.
זה המשחק הכי גרוע אי פעם....זו פעם ראשונה שאני משחק בזה אבל אני כבר לא אוהב את זה... זה לא נחמד!!!
משחק בישול נהדר קל!
זה המשחק הכי גרוע ומצב הרוח שלי יורד מלשחק במשחק הזה אתה צריך לשפר הרבה מהמשחק הזה לא כיף כלום רק לנסות הרבה יותר טוב
עדכון ההתקדמות שנמחקה. לאחר העדכון האחרון נשלחתי חזרה להתחלה.
אני לא יכול לשחק בזה .... אני לא יכול לתת כריכים ללקוחות .. לתקן את זה בהקדם האפשרי
היה משחק נהדר נתן לו שבעה כוכבים אבל עכשיו המשחק לא תקוע כבר ימים 👎👎👎👎👎
זו הייתה חוויה גרועה מאוד במשחק הזה כיוון שהוא נתקע לאחר עומס של 99% ואף פעם לא מגיע ל-100 ,, זה קרה 3 פעמים רק ביומיים של הורדת המשחק זה מבאס מאן!!!😐
ירוסלב
הנקודות לשדרוג ציוד גבוהות מדי. הסרת ההתקנה
כיף מאוד מאתגר
משחק נחמד אבל הוא נעצר בטעינה של 99%. בבקשה תקן את זה, הייתי נותן לכם חמישה כוכבים אבל זה נתקע
Farm City: Farming & City Building Įprastos temos ltix
MOHIT
ניסיתי להוריד אותו מאז
אני לא מצליח לשחק במשחק כשהטעינה שלו נעצרת ב-99% מה אני עושה?
המשחק מתנגן לזמן מה ואז הוא נכבה וכשאני טוען אותו מחדש, הוא מגיע ל-99% ונפסק ולא מצליח לקבל כפתור הפעלה והוא פשוט עומד על 99%. תקן את הבעיה ואנשים ישחקו יותר.
זו תוכנית בישול נחמדה מאוד, אני אף פעם לא ממש משתעמם
המשחק מוקפא כעת מאז 1/30
שיחקתי ושילמתי כל כך הרבה עם המשחק הזה. רק ניסיתי לשחק בזה וזה הביא אותי בהתחלה עם סופגניות!!! מה לעזאזל קרה? זה גורם לי לומר שזה לא משחק שאפשר לסמוך עליו!!! כל כך עצוב!
המשחק הזה הוא מכור ללא ספק....... זה משחק טוב..... אני יכול להגיד...... אבל החלק הגרוע והגרוע ביותר במשחק הזה הוא....... אני לא יודע למה אבל אפילו אנחנו מגיעים לרמה 30 זה מתחיל מהראשון...... ברגע שהגעתי לרמה 19... ואז סגרתי את ה-aap ואחרי כמה זמן כשהשתמשתי בו הייתי ב-1.. ושוב היום קרה אותו דבר.... בעצם הייתי ברמה ה-30... אבל אני לא יודע שזה התחיל פתאום מהרמה הראשונה... זה מה שאני שונא במשחקים... אני אומר שצריך לדאוג לזה..
খুব ভালো
אני לא יכול לחזור לעומס המשחק יותר מדי 99 אחוז בבקשה עזור עם זה תודה לך
זה קצת משעמם, אל תקבל מספיק בונוסים כדי לשדרג בלי לשלם, אז אתה פשוט משחק באותן רמות שוב ושוב
זה עד כה משחק מנות מאוד מעניינות מנות מאוד טעימות המשחק הזה אבל רק בעיה אחת דברים הם אחד לא להיות מדי
כל כך מנוסה לבשל ואני כל כך אוהב לבשל והמשחק הזה כל כך מעריך לבשל לכל מאכלים מיוחדים רבים שילדים כל כך מקסימים שאין להם משחק כזה
משחק ניהול זמן מהנה למדי. הפקדים טובים, מלבד הקאפקייקס יעברו לאותו לקוח אם תקיש עליהם מהר מדי. אתה מקבל הרבה הזדמנויות לצפות בפרסומות במקום לשלם כסף עבור תוספות, וזה נחמד. התלונה העיקרית שלי היא איבוד ההתקדמות שלי לאחר העדכון האחרון.
🤗🤗
לפני כמה ימים המשחק התחיל להפסיק לטעון ב-99%. לא הצלחתי לעבור 99% מאז. אפליקציה שנמחקה
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Pro příležitostné hráče vch
הגעתי עד כה והמשחק נטען רק ל-99%😑
זה עתה הורדתי את המשחק ואני חייב להמשיך לשחק שוב ברמה אחת! זה לא נותן לי ללכת יותר!
זה היה כיף בהתחלה אבל זה מחזיר אותי לרמה 1.
אני נהנה מהמשחק הזה אבל לא קל לשדרג אותו הוא מאוד לקוי.תודה ואלוהים יברך.🙏🙏😍😘