Post by cayconssucesvio on Feb 8, 2022 5:46:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Свидело ми се велико време. Могу ли да предложим мало окретања и скретања на путу, неколико кривина ту и тамо како би стазе биле интересантне. Прави путеви после неког времена почињу да вам досађују
Супер игрица
Свидела ми се ова игра јер има стварно, стварно, СТВАРНО брзе моторе, стварно је реална. И заиста прави разлог зашто ми се допао то је зато што желим да имам мотоцикл који сам инспирисао овом игром, она је реална и ако је играм мислим да сам у правом мотоциклу.❤❤❤
Racing Fever: Moto Preteky cqqt
Crazy Car Stunts: Car Games Strategy kup
Веома лепа игра. Пружа висококвалитетну ГРАФИКУ у мањој величини, а такође има и разне функције играња, разне бицикле, разне мапе итд. Преузмите га бесплатно
Racing Fever: Moto Трке cicx
Ова игра је дивна, тако да је тешко доћи до следећег нивоа, али је леп концепт
Игра је више него кул за мене. Кад год желите да играте игру која је веома захтевна, препоручујем ову игру.
Ова игра има неке проблеме након завршетка једне фазе, следећа фаза се не отвара. Мени се то десило 3 пута.
Морате додати и неколико окрета и неколико браника
Добра је само има мало више мегабајта али одлична је
Веома заразна игра. Графика је ОМГ! Врло страшан. Добијање новчића није баш лако, морали бисте поново да играте мисију да бисте их добили, али је прилично добро. Музика када је игра у њеном менију је веома романтична. Мисије су различите и разноврсне, не понављају се као што сам видео у другим играма попут ове, мотори су такође лепи. Иако је то ако су добро надограђени. Само мана напредује на нови ниво је прилично тешка. Али игра је генерално 💋💋💯
Имам рачунар до 7. нивоа, али иде на 8. ниво како да пређем на следећи ниво.. Не разумем да идем на следећи ниво
Download and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. ... Play Police vs Thief: Hot Pursuit, 3D Moto Simulator 2, Cars Thief and many more for free on
Добро је што има на српском језику, иначе графика је најбоља
добра игра, али неке функције не раде. Неколико подешавања у прилагођеним тркама не ради, након што сам се пријавио поново покрећем игру и увек се поново приказује опција за пријављивање, зашто ово? И имам неколико питања, 1) Како сачувати напредак игре за будућност? Да ли морам да чувам сваки пут из подешавања? Шта је стварни процес? 2) Ако ресетујем свој уређај и поново инсталирам игру и пријавим се са гоогле плаи игрицом, да ли ћу моћи да вратим све своје откључане БИКЛЕ И КОВАНИЦЕ? Шта је стварни процес?
Игра се не повезује у битци за више играча иако имам одличну Ви-Фи везу. Мора бити исправљено да не изгубите играче као што сам ја који имају овакав проблем. Али то је такође одлична игра за мото искуство. ^^
Најгоре ажурирана верзија не можемо да видимо ништа у огледалима сада је потпуно замућена, веома тужна и звучни ефекти нису ефикасни, толико буке ветра долази сада и правите неке модификације издувних гасова за бицикле
Добра игра, али проблем је што не можемо да играмо мултиплаиер, потребно је неколико секунди да се учита, а онда ће показати да је дошло до грешке, али графика и свеукупно играње су добри, играм ову игру из детињства добри бицикли и трке 💪💪 💪💪👍👍👍👍👍 само један проблем је што не можемо да играмо режим множења осим оне игре оссом коју сам видео на бициклима и дозволио сам да је играм ✊
У реду је
Racing Fever: Moto Závody bna
Не ради на мрежи. Поправите то. У супротном немам друге опције осим да га деинсталирам. До овог тренутка 3 звездице од мене.
Веома добра игра, али контроле треба побољшати. Можете ли да додате и опцију подешавања где можете да сачувате напредак игре и вратите га. Молимо вас. Даћу вам 5 звездица након што га додате.
Није добра игра јер су сви звуци издувних гасова заправо веома лоши. Поправи и све у реду
Мислим да су Рацинг Февер Мото и Траффиц Ридер од Соне Каре званично ривали за бицикл. Више волим РФМ због варијације играња и прилагођавања, али за избор бицикла, ТР и даље побеђује. Ако бисте могли додати још бицикала, можда неки класични, мислим да би то сигурно појачало забаву!!
аууу батице кида
Добра игра, али мултиплаиер не ради, па ако тражите мултиплаиер немојте је преузимати
Ово је одлична верзија Мото тркачке грознице. Никада не нестаје без новца и карата. Бицикли су такође веома кул. Али једна ствар није добра. Последњи задњи точак бицикла је претанак. Свиђа ми се што је дебео, па можете ли да га поправите.
Све у свему Добра игра али није иста са сликама, полиција вас само јури и не можете да зауставите свој бицикл, а остали бициклисти нису погођени несрећом,
ектра
Crazy Dog Racing Fever бесплатно на мрежи - Gameforge ...
Па за програмера... Надам се да ће оваква апликација бити у будућности... моја једина замерка је да "место за учитавање изгледа досадно и такође дуго траје, не знам разлог: имам телефон од 4 ГБ рам" .. па са том исправком то је најбоља тркачка игра са контролом, графиком и додиром свега...
Игра је у реду, али игра за више играча уопште не ради и постоје очигледне правописне грешке.
И даље нисам играо игру, али графика је добра. Али постаје касно за преузимање, погледајте то. Можете ли додати аутомобиле у њега. Онда ће бити забавно. После играња ћу рећи о игрици ок, то је све
Ова игра је ФЕНОМЕНТАСТИЧНА ПРЕПОРУЧИЛА БИХ ЈЕ СВАКОМ.Ову игру има мој брат па заједно играмо по цео дан. СУПЕР
Ужасно кварљив и насумичан.
Одлична игра у ствари, али дозволите ми да сачувам своје податке путем чувања у облаку јер форматирам телефон јер морам, али мој напредак кроз игру је изгубљен. Надам се да ће програмери ове игре детаљније размотрити ово питање
Игрица је чиста глупост И зато дајем један 😵😵
Игра заостаје и испушта оквире када дођете до брзих бицикала, тако да ћете због тога пропасти већину трка. Дугмад се такође држе између трка – ако завршите једну трку са држаним дугметом, често ћете почети следећу трку са заглављеним дугметом – тако да ћете због тога пропасти неке трке. А обавештења ове игре могу искачући обавештења (који вам говоре да играте) док играте и блокирају екран, тако да ћете повремено пропасти због овога!